Nova spletna stran Kluba 5

Spoštovani obiskovalci spletne strani Kluba5, Slovenskega kluba za špice in pratipske pse, z veseljem Vas pozdravljamo na naši novi spletni strani.

Naša nova spletna stran je še vedno v izdelavi in se bo počasi nadgrajevala oz. dopolnjevala, zato Vas prosimo za razumevanje.

Vabimo Vas, da s svojim prispevkom (opis pasme, fotografije,...) obogatite našo stran. Vaše prispevke nam lahko posredujete preko kontaktnega obrazca v zavihku kontakt.

23Jun

Ugodnosti za člane KZS

torek, 23.06.2015

Zavarovalnica Triglav nudi ugodnost vsem članom KZS, in sicer 10-% dodaten popust ob sklenitvi zavarovanja psov, inštruktorjem KZS pa 20-% dodaten popust ob sklenitvi zavarovanja psov! Ugodnosti lahko koristite s predloženo potrjeno člansko izkaznico KZS, pri sklenitvi zavarovanja prek zavarovalnega zastopnika. preberi več...

23Jun

Novo leglo

torek, 23.06.2015

Vzrediteljica gospa Petra Pleh sporoča, da imajo novo leglo. Podrobnosti so v zavihku vzreditelji/legla. preberi več...

20Jun

Žalostna vest

sobota, 20.06.2015

Sporočamo vsem članom Čluba 5, da nas je mnogo prezgodaj zapustil naš dolgoletni član in znan vzreditelj pasme Akita-inu g. Ladislav Somi. Ohranili ga bomo v najlepšem spominu. preberi več...

Razstave

CACIB Celje 2016 & CACIB Winter Winner 2016

CACIB2016_reklama.jpg

V prilogi se nahaja prijavnica na sledeče razstave:

- CACIB CELJE 2016,
- CACIB  CELJE WINTER WINNER 2016,
- SPECIALNA CAC RAZSTAVA PSOV FCI 5,
- SPECIALNA CAC RAZSTAVA SHAR PEIEV.

Lahko se prijavite tudi preko elektronske prijave. Za oddajo elektronske prijave uporabite povezavo na elektronska prijava.

Vzrejni pregledi

Zadnje objave fotogalerij

26Aug

CACIB CELJE 2015 & CACIB WINTER WINNER 2015 - UTRINKI IZ OTVORITVE

Arhivske objave

 

Objava v reviji Kinolog

Člane Kluba 5 obveščam, da je potrebno prispevke za objavo v reviji Kinolog poslati tajnici kluba najkasneje do 4 (četrtega) v mesecu za naslednji mesec!