IZREDNA SKUPŠČINA, PREDAVANJE, PREDNOVOLETNO SREČANJE

petek, 25.11.2022

Spoštovani člani Kluba 5,

preden se leto 2022 poslovi, bi vas želeli povabiti na predavanje, izredno skupščino Kluba 5 in prednovoletno druženje, ki bo v soboto, dne 10. 12. 2022 s pričetkom ob 10.00 uri v gostišču Jamarski dom Gorjuša, Gorjuša 40,  Dob pri Domžalah.

Urnik:

10.00 uri - predavanje davčne svetovalke ga. Božene Macarol, ki bo s svojim znanjem, razlago in odgovori na zastavljena vprašanja olajšala zagate pri davščinah, s katerimi se srečujete predvsem vzreditelji

11.00 uri – izredna skupščina z volitvami

12.30 uri – prednovoletno druženje ob kosilu

15.30 uri - zaključek

Izredna skupščina je sklicana izključno za namen volitev nadomestnih članov Nadzornega odbora Kluba 5. in je v priponki priloženo vabilo ter obrazec za vlogo kandidature. Pogoji za kandidaturo so opredeljeni v Volilnem pravilniku v organe Kluba 5, ki je javno objavljen na spletni strani Kluba 5. Voli se 3 nadomestne člane Nadzornega odbora Kluba 5.

Nadomestni člani Nadzornega odbora Kluba 5 bodo izvoljeni za obdobje do poteka rednega mandata Nadzornega odbora.

Po zaključeni skupščini bo prednovoletno druženje s kosilom, zato vse člane prosimo, zaradi naročila hrane, da svojo prisotnost potrdite na elektronski naslov: andreja.klub5@gmail.com najkasneje do srede, dne 7. 12. 2022.

Klub 5 ima veliko članov, zato bi bilo res lepo, da se vsaj enkrat na leto dobimo v čim večjem številu ter obnovimo stara poznanstva in naredimo nova, vsi skupaj pa ustvarimo prijetno druženje ob klepetu o naši najljubši temi – psih.

Prisrčno vabljeni

Arhivske objave