30. OBLETNICA KLUBA 5 - VABILO - FOTOGRAFIRANJE PSOV ČLANOV KLUBA 5

nedelja, 21.05.2023

 

Spoštovani člani,
 
piše se leto 2023 in Klub 5 praznuje častitljivo 30. obletnico svojega zelo aktivnega in plodnega delovanja. 
 
Ob tej priložnosti bomo izdali tudi zbornik. 
V njem bodo nanizane zanimive vsebine, vendar bi bilo vse skupaj precej dolgočasno in suhoparno, če ob branju ne bi mogli občudovati fotografij v katere je ujet nepozaben trenutek z vašim psom.
 
Zato smo se odločili za vrhunskega fotografa Blayota, ki bo z veseljem na fotografiji ovekovečil en trenutek v življenju vas in vašega psa.
 
Vabimo vse člane Kluba 5, da se udeležite fotografiranja s svojimi štirinožnimi družinskimi člani. 
Naj vas od fotografiranja ne odvrne napačno prepričanje, da je rezervirano samo za prvake. Kot član ste pomemben del našega kluba in ravno vaš pes, prvak ali ne, je razlog, da ste v Klubu 5. Zato si vsekakor zasluži vrhunsko fotografijo.
 
Dobimo se:
 
Kje?
LETALIŠČE POSTOJNA
Naslov: AEROKLUB POSTOJNA, Rakitnik 1A, 6258 Prestranek-Slovenija
 
Kdaj? 
SOBOTA, 3. 6. 2023 od 13.30 do 14.30 ure - termin velja za člane Kluba 5, ki v Postojni ne boste razstavljali
Člani Kluba 5, ki boste svoje pse razstavljali v okviru Summer Winner 2023 v Postojni imate malce privilegija in se boste lahko direktno s fotografom dogovorili za uro fotografiranja v času razstave.
 
V kolikor bodo dež, veter in "ušpičene prekle" hkrati, fotografiranje odpade in bo prestavljeno v nov termin.
 
Dress code
Za ljudi: nadenite si takmašno obleko in s seboj prinesite dobro voljo, če želite biti na fotografiji skupaj s svojim psom
Za pse: vaš pes je najlepši pes na tem  svetu in razen kakšnega česanja, če ima dolgo dlako, ne potrebuje dodatne opreme
Za odlično fotko pa bo poskrbel Blayo.
 
 
POMEMBNO
- Potrditev fotografiranja mi pošljite s povratno elektronsko pošto na naslov andreja.klub5@gmail.com z navedbo koliko psov boste pripeljali, katere pasme ter podatek ali v Postojni razstavljate ali ne.
- Psi morajo biti cepljeni proti steklini (pes lahko pride na razstavni prostor najmanj 1 mesec po prvem cepljenju) in s seboj obvezno vzemite knjižico o cepljenju (pasji potni list) iz katerega je razvidno veljavno potrdilo o cepljenju.
- Pravila na razstavi veljajo za vse enako, torej tudi za tiste, ki psov ne boste razstavljali. Kratek povzetek za vse, ki vam razstave niso blizu: psi morajo biti cepljeni proti steklini, kot je navedeno v prejšnjem odstavku in zdravi; na povodcu in pod kontrolo vodnika; za vsako morebitno škodo, ki bi jo povzročil pes, odgovarja njegov lastnik.
 
Napovednik:
V svoj urnik že danes vpišite - sobota, 21. oktober 2023, ko bomo ob kosilu in veseli družbi počastili 30 let našega Kluba 5. O vseh podrobnostih boste pravočasno obveščeni.
 

Summer Winner Postojna 2023.jpg

Arhivske objave