TRENING RAZSTAVLJANJA Z EVO BRELIH

nedelja, 21.05.2023

Spoštovani člani Kluba 5,
 
razstave marsikomu predstavljajo kaos v katerem se enastavno ne znajdejo, čeprav je vse skupaj skrbno organizirano in določeno. 
 
Kljub želji, da bi svojega štirinožnega lepotca ali lepotico predstavili svetu, se ne odločite za ta korak, ker nimate nikogar, ki bi razložil kako razstava deluje, kaj se pravzaprav dogaja v samem ringu in bi vse skupaj spravil v smiseln čas in prostor, ki bi neobvladljiv kaos spremenil v prijetno doživetje in bi za piko na i dneva, pes domov odšel s kakšnim lepim razstavnim uspehom.
 
In vendar želite, da bi svojega psa znali predstaviti kot je treba.
 
 
Ponosni smo, da imamo v svojih vrstah članico ga. Evo Brelih, ki se profesionalno ukvarja z razstavljanjem psov in je pripravljena v svoj prepoln urnik dodati tudi trening razstavljanja za vse tiste člane Kluba 5, ki so vam razstave in razstavljanje psa tuje a si želite, da vam postanejo domače. Pojasnila vam bo kako deluje razstava in kako razstaviti psa, da bo čim bolje predstavljen sodniku.
 
Vse člane Kluba 5, ki želite svojega psa primerno pripraviti na razstavo vabimo na trening razstavljanja, ki bo prvič v sredo, dne 24. 5. 2023 ob 19.00 uri v ljubljanskem Tivoliju.
 
Trening je namenjen predvsem vam, ki šele vstopate v svet razstav in razstavljanja. Nekateri od vas boste potrebovali le en trening, drugi morda dva ali tri.
 
Trening je brezplačen in število udeležencev omejeno na največ 10 psov, zato vas vabimo, da pohitite s prijavo na trening.
V prijavi navedite pasmo in starost psa, ki ga boste pripeljali na trening.
V kolikor ste že kupili razstavno ovratnico in povodec, ju seveda prinesite s seboj.
 
Vsaka zunanja razstava se odvija, četudi dežuje in tako bo tudi na treningu. Torej, trening bo tudi v primeru dežja.
 
Vse ostale podrobnosti vam posredujem v odgovoru na vašo prijavo.
 
Opomnik
Pred vrati so razstave Summer Winner Postojna 2023 (2. - 4. 6. 2023) v organizacijie Kluba 5 na katero vas vse skupaj vljudno vabimo. To je idealna priložnost, da s strokovno pomočjo pripravite sebe in svojega psa na razstavo in se najkasneje do 26. 5. 2023 prijavite na eno ali vse razstave v Postojni ter uveljavite, v kolikor ste že poravnali članarino za leto 2023,  50 % članski popust na prijavnino.

Eva Brelih Klub 5 3.jpeg

Arhivske objave