URNIK OCENJEVANJA ZUNANJOSTI IN VZREJNEGA PREGLEDA

četrtek, 11.06.2020

‼️Pomembno obvestilo‼️

 
➡️PODALJŠAVE VZREJNIH DOVOLJENJ bomo pošiljali po pošti, na vzrejni pregled pridite samo prijavljeni v skladu z urnikom in ob planirani uri.
 
➡️Z veseljem vas obveščamo, da nam je ponovno uspelo organizirati preglede pogačic in posvet s priznanim vrhunskim ortopedom mag. Antonom Lovrenčičem, DVM.
 
Predvsem pri malih pasmah, med katere sodijo tudi naši pomeranci in ostali špici, je problematika luksacije pogačic izredno pogosta. Izpah pogačic je dedno obolenje, poleg tega kužkom povzroča bolečino, zato je izredno pomembno, da se kužkom malih pasem pogačice pregledajo, pomembno je poznati stopnjo luksacije, zato da omogočimo kužku stopnji pogačic primerno gibanje, morebitno terapijo, ter seveda izberemo primernega partnerja v primeru v vzreji.
 
Pregledi pogačic bodo potekali med 9.00-11.00 uro v sklopu vzrejnega pregleda 14.6.2020 na vadbišču KD Barje, posebna cena specialistične ocene pogačic za vzreditelje bo 25 EUR (plačilo z gotovino na kraju samem).
 
➡️ Ob vstopu na prizorišče vzrejnega pregleda prosimo vse, da se držijo priporočil NIJZ v zvezi s preprečevanjem širjenja nalezljivih bolezni, še posebej COVID-19.

Arhivske objave